Følg med i opdateringer hos De Grønne Elektrikere Følg med i twitter opdateringerne fra Glarmester Niels Nielsen Glarmester Niels Nielsen på Facebook.com Besøg os på facebook!
Luk menu

Glarmester Niels Nielsen

Glarmester Niels Nielsen er en utraditionel glarmester, i og med vi ikke kun laver glarmesteropgaver, men også alle mulige andre opgaver.

Lydruder

Rigtig mange danskere er i deres dagligdag generet af lydgener i hjemmet. Lydruder er en billig og nem måde at forbedre livskvaliteten på. Faktisk er hver 7. dansker generet af trafikstøj i deres hjem. Trafikstøj kan i særlig grelle tilfælde føre til søvnproblemer, stress og i yderste konsekvens give indlæringsvanskeligheder for børn.


Der er mange forskellige typer af lydruder, der hver bliver designet til at reducere bestemte frekvensområder. Lyd er bølger der går gennem glasset med en bestemt svingning. Det givne antal svingninger kalder man lydens frekvens, og det bliver målt i Hertz (hz). De dybe toner har meget få svingninger (lav frekvens), og de høje toner har mange svingninger (høj frekvens).


For at reducere lyden bedst muligt er det vigtigt, at man finder frem til den lydkilde der skal reduceres, således man får den rigtige lydrude. Lydruden er opbygget af forskellige lag glas, der har hver deres unikke tykkelse, således at man reducerer lyden. Glasset kan være sat sammen med et laminat, som også fås i forskellige farver, eller med en folie der ikke kan kigges igennem.


Glarmester Niels Nielsen - Nyager 4. DK-Brøndby - Tlf: 43 63 15 26 - Fax: 43 63 15 01