Følg med i opdateringer hos De Grønne Elektrikere Følg med i twitter opdateringerne fra Glarmester Niels Nielsen Glarmester Niels Nielsen på Facebook.com Besøg os på facebook!
Luk menu

Glarmester Niels Nielsen

Glarmester Niels Nielsen er en utraditionel glarmester, i og med vi ikke kun laver glarmesteropgaver, men også alle mulige andre opgaver.

SKAFOR - Skadeforsikring

F&P (Forsikring og Pension) har udarbejdet et klassificeringssystem - SKAFOR (Dansk Forening for Skadesforsikring) - for sikringsniveauer som kravspecifikation i forsikringsvurderinger.


Gennem vores arbejde og høje kvalitetskrav, er Glarmester Niels Nielsen ApS blevet SKAFOR godkendt til montering og udstedelse af en installationserklæring i alle 4 SKAFOR klasser.


Når vi udsteder en installationserklæring for Deres butik eller hjem, garanterer vi at Deres butik eller hjem opfylder alle de krav, forsikringsselskabet har sat for en given SKAFOR klasse. Derfor opstår der ikke tvivlsspørgsmål omkring dækningen efter et eventuelt indbrud.


En SKAFOR sikring af Deres butik eller hjem kan bestå af alt lige fra låsebeslag til isætning af sikringsglas og sikkerhedsgitter.


Glarmester Niels Nielsen - Nyager 4. DK-Brøndby - Tlf: 43 63 15 26 - Fax: 43 63 15 01