Følg med i opdateringer hos De Grønne Elektrikere Følg med i twitter opdateringerne fra Glarmester Niels Nielsen Glarmester Niels Nielsen på Facebook.com Besøg os på facebook!
Luk menu

Glarmester Niels Nielsen

Glarmester Niels Nielsen er en utraditionel glarmester, i og med vi ikke kun laver glarmesteropgaver, men også alle mulige andre opgaver.

Spejle

Et spejl er noget du finder i alle hjem. Spejlet kommer i utallige størrelser og typer, og spejle kan fås med et utal af forskellige dekorationsmuligheder. Vi leverer og opsætter spejle i alle størrelser, og har mange års erfaring inden for sikring og montering af spejle.


På badeværelser benytter man vådrumsspejle, som også bliver kaldt badeværelsesspejle. Spejlene er beskyttet på bagsiden af et ekstra lag glas, således at fugten ikke kan trænge igennem og ind til sølvbelægningen. Hvis man ikke benytter vådrumsspejle, går fugten ind og danner brune prikker på spejlet, som ikke kan pudses af. Som med andre glas kan der også skæres huller i spejle, således at man kan sætte en vandhane, sæbeholder og stikkontakter igennem spejlet.


Hvis man ønsker en spejlvæg, benytter man spejle med sikkerhedsfolie på bagsiden, således at spejlet bliver hængende på væggen, hvis det går i stykker.


Alle vores spejle kan fås med poleret og/eller slebet kant for afrunde det pænt og give spejlet en flot finish.Glarmester Niels Nielsen - Nyager 4. DK-Brøndby - Tlf: 43 63 15 26 - Fax: 43 63 15 01