Følg med i opdateringer hos De Grønne Elektrikere Følg med i twitter opdateringerne fra Glarmester Niels Nielsen Glarmester Niels Nielsen på Facebook.com Besøg os på facebook!
Luk menu

Glarmester Niels Nielsen

Glarmester Niels Nielsen er en utraditionel glarmester, i og med vi ikke kun laver glarmesteropgaver, men også alle mulige andre opgaver.

Termoruder

En termorude består af 2 eller 3 lag glas, der er sat sammen med en aluminiumsskinne, og fyldt med fugtabsorberende kugler. Termoruden bliver samlet med noget dobbeltklæbende og fuget bagefter, så man sikrer der ikke kommer fugt imellem glassene. Efterfølgende absorberer kuglerne alt fugt imellem glassene, og sørger for at holde det tørt.


Hvis fugemassen slipper eller ikke dækker ordentligt, vil ruden suge fugtig luft udefra ind imellem glassene, og når kuglerne er mættede, og ikke kan suge mere fugt, vil termoruden dugge til, det der i daglig tale kaldes punkteret.
Termoruder bliver altid lavet på bestilling, og fås i alle størrelser og funktioner, så de passer 100 % til netop dit behov. Prisen på termoruder afhænger af termorudens type og termorudens størrelse. Hvis du ønsker at høre priserne på termoruder, er du velkommen til at kontakte os, for at få priser på dine nye specialdesignede termoruder.


Der findes mange forskellige typer af termoruder, der alle har hver deres formål og fordele.


En lavenergirude er blevet lavet for at spare på energien. For en del år siden blev der indført en regel i daværende bygningsreglement, der havde til formål at begrænse varmetabet i boligen. Reglementet foreskrev, at kun en hvis procentdel af varmetabet af boligens areal, måtte ske igennem ruderne, og derfor var man begrænset af meget små termoruder for at overholde reglementet. For at kunne anvende glas i den forstand vi kender det i dag, var man nødsaget til at udvikle en ny type energitabsbesparende rude. Man opfandt lavenergiruden ved at påføre et mikroskopisk lag metal på ruden. Laget lader udelukkende solens stråler passere igennem den ene vej, og derefter blokerer laget for at strålerne kan komme den anden vej ud. På den måde kan man holde på varmen og begrænse energitabet.


Hvis du ønsker at høre mulighederne og priser på termoruder eller lavenergiruder, kan du kontakte os her.


Glarmester Niels Nielsen - Nyager 4. DK-Brøndby - Tlf: 43 63 15 26 - Fax: 43 63 15 01