Følg med i opdateringer hos De Grønne Elektrikere Følg med i twitter opdateringerne fra Glarmester Niels Nielsen Glarmester Niels Nielsen på Facebook.com Besøg os på facebook!
Luk menu

Glarmester Niels Nielsen

Glarmester Niels Nielsen er en utraditionel glarmester, i og med vi ikke kun laver glarmesteropgaver, men også alle mulige andre opgaver.

Sikringsklasser

For at noget kan blive godkendt i en bestemt SKAFOR klasse, skal det opfylde de krav der stilles i en given klasse. Kravene i de 4 sikringsklasser er:


Sikringsklasse RØD: En SKAFOR-klassificering der udviser så stor modstand mod indbrudsforsøg, at den kan antages at være sikker.


Sikringsklasse BLÅ: En SKAFOR-klassificering der udviser så stor modstand mod indbrudsforsøg, at den kan antages at have standsende effekt.


Sikringsklasse GRØN: En SKAFOR-klassificering der udviser så stor modstand mod indbrudsforsøg, at den kan antages at være hindrende.


Sikringsklasse GUL: En SKAFOR-klassificering der udviser så stor modstand mod indbrudsforsøg, at den kan antages at være hæmmende.Glarmester Niels Nielsen - Nyager 4. DK-Brøndby - Tlf: 43 63 15 26 - Fax: 43 63 15 01