Følg med i opdateringer hos De Grønne Elektrikere Følg med i twitter opdateringerne fra Glarmester Niels Nielsen Glarmester Niels Nielsen på Facebook.com Besøg os på facebook!
Luk menu

Glarmester Niels Nielsen

Glarmester Niels Nielsen er en utraditionel glarmester, i og med vi ikke kun laver glarmesteropgaver, men også alle mulige andre opgaver.

Sikringsglas og sikkerhedsglas

Sikringsglas og sikkerhedsglas er kort fortalt hærdede og laminerede glas i forskellige kombinationer. Glasset er yderst velegnet til facader, tag, gulve, døre, trappe- og balkonrækværker, udepladser, fuldglasvægge, spejlvægge, brusekabiner, indretninger til baderum og i køkkener og meget meget mere.


Tykkelsen af glasset og laminaten er afgørende for, hvor meget der skal til for at bryde igennem sikringsglasset.Med sikkerhedsglas og sikringsglas skabes der nemt, sikkert og flot et trygt interiører i din bolig, butik eller i kontormiljøet. Sikringsglas sikrer dig og din bolig, din butik eller dit kontor mod indbrud og hærværk, men lader samtidig dagslys komme ind og åbner op for kommunikationen i rummet.


For en del år siden ensartede forsikringsselskaberne reglerne for, hvordan forskellige butikker skulle sikres. De blev inddelt i grupper, som blev kaldt SKAFOR. Man opstillede nogle krav til de forskellige elementer, der skulle hindre eller hæmme en eventuel indbrudstyv i at passere. For sikringsglas opstillede man nogle krav til, hvor lang tid det ville tage en indbrudstyv at komme igennem ruden. 


Man testede ruderne ved at tage to mand med det håndværktøj de kunne medbringe, og lod dem prøve at tvinge sig adgang igennem ruderne. Hvis ruden kunne holde i den opstillede tid, var den godkendt til den gruppe.


Sikkerhedsglas er glas, der har til formål at sikre mennesker og dyr imod skade fra glas. I bygningsreglementet står der beskrevet, at i når der skal indhentes byggetilladelse til et byggeri, skal der benyttes sikkerhedsglas. Der er tre forskellige måder at lave sikkerhedsglas på. Man kan vælge imellem hærdet glas, lamineret glas og hærdet lamineret glas.Glarmester Niels Nielsen - Nyager 4. DK-Brøndby - Tlf: 43 63 15 26 - Fax: 43 63 15 01